Välja de mest prisvärda och bekväma madrasser

Shopping för en ny madrass på nätet kan vara svårt, särskilt när du letar efter säng som är prisvärd, men också bekväm och tålig. Tur för dig, vi har testat väl över 100 av de mest populära online madrasser som sträcker sig från $200 Amazon sängar till $4 000 lyxiga madrasser. Som sådan, vi känner att vi har ett ganska bra grepp om den nuvarande marknaden erbjudanden och som budget sängar erbjuder mest värde för konsumenterna. Oavsett om du är ute efter en fast madrass eller bara det bästa värdet som finns, har vi gjort det hårda arbetet så att du inte behöver.

För att sammanställa denna lista var vi tvungna att göra ett stort antagande om priset. Kort sagt, varje madrass på denna lista kostar runt $ $700 för en Queen size efter att ha tagit hänsyn till rabatter och kupong koder.

Vi känner att detta är en rättvis och lättillgänglig pris punkt för de flesta konsumenter på en stram budget med tanke på den genomsnittliga Queen size säng i en låda kostar runt $1 000. Om $700 är lite för brant för dig, oroa dig inte, vi har också inkluderat alternativ på denna lista i $200-$ 400 sortiment. Omvänt, om du har en budget som är något över $700, kanske du vill kolla in vår lista över de bästa madrasserna under $1 000. Utan vidare Adieu, låt oss komma till listan.

Källa: billiga sängar som snorbilligt.se säljer på nätet

Navigation